Mit navn er Mogens Radmer. Måske kender du mig som "Dampdrengen", fra min bog "Det er bare Dampdrengen i mig"?

I en alder af 61 år står jeg med min bagage og ser tilbage på mit liv, med alt hvad det indebærer. Et liv med Damp også kaldet ADHD, samt en mængde kampe for at forsvare retten til min og din helt egen følelse af at være en del af holdet og vigtigst, føle sig set, hørt og forsøgt forstået og accepteret. I dag ser jeg det som en gave. Jeg mener, at hvis du har en speciel evne, så har du også pligten til at bruge den fornuftigt. Det er det jeg gør i dag. Jeg giver min visdom videre til dig eller dem du kender, som har ADHD tæt inde på livet. Jeg er som en bog fyldt med opskrifter på, hvordan du kommer igennem livet og får det som jeg har "Et liv i luksus." Det vil jeg gerne dele ud af og inspirere andre til at finde.

Min livserfaring og selvindsigt kan hjælpe dig på vej. Husk at den længste del af din rejse er selve beslutningen, der samtidig er det første skridt til forandringen.

Jeg bruger hjertet som kompas i denne fantastiske rejse der for mig handler om at skabe vækst og smil i den verden du bevæger dig i.